Гордост за Гимназията- почетно отличие за д-р Галя Аралова, гл. учител ХООС

Гордост за Гимназията- почетно отличие за д-р Галя Аралова, гл. учител ХООС

Поздравления!!!
Гордост за Гимназията е високото отличие на д- р Галя Аралова- гл.учител ХООС, Грамота „Неофит Рилски“ за , връчена от проф. С. Пенов, Министър на образованието и науката, на тържествена церемония по случай 24 май- Ден на славянската писменост и култура пред Народния театър “ Иван Вазов“, в присъствието на Началника на РУО- София- град, директора на ПГД „Ел.Вазова“ и сред много колеги, приятели и гости на церемонията.
Д- р Галя Аралова е уважаван и дългогодишен учител в училището, с изключително високи лични и екипни постижения, както и с признание за множеството участия и призови места в изявите на учениците в научни и творчески форуми, конкурси и състезания. Г- жа Аралова е председател на Комисията по иновации и съавтор на идеята и реализацията на първата иновация в Гимназията- модулен учебен предмет „Иновативен дизайн“, намерил своето приложение като добра практика след въвеждането на новата иновация „ДИЗАЙН на БИЗНЕСА“.
 а пожелаем още върхове в работата на колегата Галя Аралова, отличия и награди за нея, екипа на училището и за талантливите ни ученици!