1-ви Юни- Денят на детето!

Весело настроение и много усмивки предизвика днешният празник в ПГД „Елисавета Вазова“. Симона, Нияот VIII“А“ клас“ спец. „Интериорен дизайн“ и братчет на Ния – Иван, на 5 г. , посрещаха всички с шарени бонбони и листчета с цитати за детството от известни автори и личности. Ивона Великова изработи презентация. Представители от всеки клас на Гимназията заедно изрисуваха „Дъгата на випуските“ в училищния двор. Дъга, в която всеки цвят и компонент есимвол на един от випуските в гимназията.
Всички VIII класове в часовете по рисуване с г-жа Николета Васева изработиха картичка дълга 9 метра с любими анимационни герои и пожелания с цел да се привлече вниманието към всяко едно дете, да се повиши осведомеността за нуждите, проблемите и правата на децата. Гости на днешния ден бяха малките братчета и сестрички на учениците от VIII“А“ клас“ спец. „Интериорен дизайн“. Дейностите
бяха организирани и осъществени от VIII“А“ клас“ спец. „Интериорен дизайн“ с класен ръководител г-жа Даниела Касапинова и Ученически съвет на гимназията, VIII “Б” клас, спец. “Интериорен дизайн”; VIII “В” клас, спец. “Рекламна графика”; VIII “Г” клас, спец. “Графичен дизайн” и г-жа Елица Кръстева , педагогически съветник.
Пожелаваме слънчево настроение и много детски усмивки!