Официална церемония – иновативен учебен предмет „Дизайн на Бизнеса“

Официална церемония – иновативен учебен предмет „Дизайн на Бизнеса“

📌 На 25 октомври 2023 г. на официална церемония бе дадено начало на новия иновативен учебен предмет в Професионална гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“ – „Дизайн на бизнеса“. Г- жа Д. Шошова- Директор на Гимназията, откри церемонията със слово, в което изрази своята увереност в успешното реализиране на иновацията.
📈Иновацията в гимназията е пряко насочена към единайсетокласниците и ще даде възможност на всички ученици да черпят знания от доказали се професионалисти в сферата на бизнеса, както и да станат част от обучението във висшите училища в сферата на бизнеса.
🤝Партньори в реализирането на „Дизайн на бизнеса“ са Университет за национално и световно стопанство, Международно висше бизнес училище/ International Business School и АИДБ – Асоциация на интериорните дизайнери в България – официална страница, които ще вземат дейно участие в обучението на учениците по иновативния учебен предмет.
👩‍⚖️Официални гости на събитието бяха инж. Велина Томова (старши експерт Професионално образование и обучение към РУО – София град), проф. д-р Янка Тоцева (преподавател в УНСС), г-жа Гена Събева (Председател на АИДБ), доц. Д-р Стела Балтова (заместник-ректор по научноизследователската дейност и международното сътрудничество към ВМБУ) и г- жа Б. Сирянова ( председател на Обществения съвет).