ПГ по Дизайн „Елисавета Вазова“ отново събра овациите на 23 години „Модна фиеста Албена“

ПГ по Дизайн „Елисавета Вазова“ отново събра овациите на 23 години „Модна фиеста Албена“

 

От 12 до 18 юни в к.к. Албена се проведе най-голямото лайфстайл събитие на лятото – Модна фиеста Албена.

Наши ученици от 8, 10 и 12 клас със специалности „Графичен дизайн“, „Рекламна графика“ и „Моден дизайн“ впечатлиха всички гости и участници в събитието със своя талант и креативност.

Танцовият състав на Гимназията, с ръководител г-жа Николова, бе в главната роля в развлекателната програма на „Модна фиеста Албена“, като представи на развълнуваната публика два авторски хип-хоп танца и един фолклорен танц.

Гвоздеят в програмата беше модно дефиле, на което нашите ученици от спец. Моден дизайн представиха сборна колекция на изработените от тях модели през учебната година.

Гордеем се с нашите ученици, които достойно представиха гимназията и впечатлиха всички гости и участници в събитието със своята креативност и талант, както и на ръководителите на групата, г-жа Милена Вельова и г-н Кирил Райков, както и на Ръководството на училището, които винаги подкрепят учениците по пътя към техните мечти.

Кадри от събитието и представянето на нашите ученици можете да видите във видеото на нашата талантлива ученичка Мелани Льонг: https://www.youtube.com/watch?v=_Kdzcz_Qw1M