Професионална гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“ с награда от Столична община

Професионална гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“ с награда от Столична община

📌 Днес се проведе официална церемония по награждаване отборите, класирали се на призови места в III-ти (зонален етап) на ученически игри за учебната 2022/2023 година, организирана от Столична община.
🏆 Отборът на Професионална гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“ по тенис на маса за девойки VIII – X клас с ръководител г-жа Мила Дамянова, бе награден за заетото престижно трето място в състезанието.
🏅Отборът на Професионална гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“ по бадминтон за девойки VIII – X клас с ръководител г-жа Мила Дамянова, също беше награден за заетото призово място.
✅ Г-жа Шошова, директор на Професионалнна гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“, лично отправи своите поздравления към успешно представилите се отбори и прие поздравления за високото ниво на спортна подготовка в Гимназията от г-жа Йорданка Фандъкова и г-н Стефан Китов, Президент на Българска федерация по тенис на маса.
👏 С благодарност за упорития труд към всички преподаватели по ФВС в Професионална гимназия по дизайн „Елисавета Вазова“ и нашите спортни надежди.