Учител от ПГ по дизайн на най-голямото изложение за интеграция на AV системи в света – Integrated Systems Europe

Учител от ПГ по дизайн на най-голямото изложение за интеграция на AV системи в света – Integrated Systems Europe

Вълнуващи новини от света на дизайна и технологиите! 

С гордост споделяме, че инж. Мария Кичукова учител ПП в ПГ по Дизайн „Елисавета Вазова“, посети Integrated Systems Europe (ISE) – най-голямото изложение за интеграция на AV системи в света. Това е събитие, което се провежда всяка година и е известно със своята обширна програма за професионално развитие, конференции и иновации.

На „Smart Home Technology Conference“, организирана от CEDIA, инж. Кичукова се потопи в последните тенденции и иновации в технологичния свят, включително изкуствен интелект, киберсигурност и създаването на устойчиви, достъпни и адаптивни жилища. Тези знания ще допринесат значително за обогатяването на нашия учебен процес и подготовката на учениците за бъдещите предизвикателства.

Особено впечатление направи зоната за технологии в образованието на ISE, където се демонстрира как интегрирането на унифицирани комуникационни инструменти може да подобри обучението в класните стаи, професионалните обучителни центрове и дистанционното обучение, правейки образователния процес по-инклузивен и ефективен.

С гордост можем да кажем, че опитът и знанията, които инж. Кичукова донесе обратно в училище, ще обогатят нашия учебен план и ще вдъхновят нашите ученици да изследват нови хоризонти в дизайна и технологиите.